Gratis verzending > €49

Wilson

Wilson Pro Staff V13

1983 Meets Modern Day Design. 


Als je een speler bent die op zoek is naar maximale controle en gevoel, moet je de nieuwe Pro Staff proberen! Tijdperken komen samen met de nieuwe Wilson Pro Staff V13. Met een ontwerp dat je doet denken aan de iconische Pro Staff van de afgelopen jaren , verbetert de nieuwe Pro Staff-serie opnieuw precisie met behoud van het klassieke gevoel waar spelers dol op zijn.

De nieuwe Braid 45-constructie rangschikt de dubbelgevlochten vezels in hoeken van 45 graden voor een beter balgevoel en ongelooflijk veel stabiliteit.

Official Partner Roland Garros

De Franse tennisfederatie en Wilson Sporting Goods zijn verheugd aan te kondigen dat ze een vijfjarige samenwerking zijn aangegaan voor Roland Garros. De samenwerking zal gebaseerd zijn op het verbeteren van de Roland-Garros-ervaring voor alle tennisfans en op het implementeren van tennisinitiatieven in heel Frankrijk.

Naast de uitrusting voor het toernooi, lanceren Wilson en de FFT een reeks co-branded premium Wilson Roland-Garros-producten die elegantie en hoge prestaties combineren, waaronder tennisballen, rackets, snaren, tennistassen en accessoires.