De nieuwe Babolat Viper en Veron padelracket collectie!

9 April 2024
De nieuwe Babolat Viper en Veron padelracket collectie!

Babolat, een naam die synoniem staat voor innovatie en prestatie in de wereld van racketsporten, heeft opnieuw de lat hoog gelegd met hun nieuwste collectie padelrackets voor 2024. Met de focus op geavanceerde materialen, technologieën en prestatiegericht design, belooft de nieuwe lijn van Babolat padel rackets te domineren op de padelbanen overal ter wereld. Een grote ontwikkeling van Babolat is het VIBRABSORB SYSTEM ², powered by SMAC. Deze technologie zorgt voor meer comfort tijdens het padellen door de effectieve filtering van trillingen. Dit zal de kans op blessures verminderen.

Verschil tussen Viper en Veron 

De nieuwe Babolat padelracket collectie bestaat uit 2 productlijnen: Viper & Veron. Het onderscheid tussen de Viper en Veron padelrackets ligt voornamelijk in de gebruikte materialen. De Viper-collectie maakt gebruik van Full Carbon en X-EVA-technologie, wat resulteert in een krachtige en explosieve slagkracht, terwijl de Veron-collectie de CARBON FLEX-technologie toepast, die iets minder hard is dan de Viper-serie maar toch de kracht van het racket behoudt, wat resulteert in een dynamische kracht. 

Babolat Technical Viper & Babolat Technical Veron 

Als je op zoek bent naar explosieve kracht en precisie, dan zijn de Babolat Technical Viper en Babolat Technical Veron rackets jouw ultieme wapens op de padelbaan. Deze rackets zijn ontworpen voor de technische aanvaller die de lucht domineert en het spel dicteert met aanvallende slagen. Met kenmerken zoals 3D Spin+ en het VIBRABSORB SYSTEM², bieden deze rackets niet alleen comfort maar ook de mogelijkheid om elke bal met extreme spin, kracht en precisie te slaan.  

 

/

Babolat Air Viper & Babolat Air Veron 

Voor degenen die de voorkeur geven aan snelheid en wendbaarheid, zijn de Babolat Air Viper en Babolat Air Veron rackets de perfecte keuze. Deze rackets zijn ontworpen om in te spelen op explosiviteit en beweeglijkheid op de baan, waardoor spelers in staat zijn om punten te winnen met snelheid en behendigheid. Met een lichtgewicht ontwerp bieden deze rackets de nodige snelheid om elke tegenstander te overtreffen. 

 

/

Babolat Counter Viper & Babolat Counter Veron 

Voor spelers die een meer verdedigende stijl hanteren, bieden de Babolat Counter Viper en Babolat Counter Veron rackets ultieme controle op de baan. Deze rackets fungeren als een muur, waar elke bal van terugkomt, waardoor spelers de netpositie kunnen heroveren en het punt kunnen afmaken. Met ultieme controle op de baan stellen deze rackets spelers in staat om elke slag met precisie te plaatsen en de tegenstander onder druk te zetten.  

 

/

De nieuwe collectie Babolat padelrackets voor 2024 belooft spelers te voorzien van de nodige tools om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar explosieve kracht, snelheid en wendbaarheid, of ultieme controle op de baan, Babolat heeft een racket dat bij jouw speelstijl past. Sta klaar om de padelbaan te domineren met de kracht van Babolat. 

 

Tags:
  • release
  • padelracket
  • babolat