Padel schoenen

Bij het spelen van een potje padel is het van belang dat je de juiste schoenen draagt om blessures te voorkomen. Voor verschillende ondergronden zijn er verschillende type zolen. Bij PadelDirect bieden we een groot assortiment padelschoenen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Met het gebruik van de juiste padelschoenen wordt jouw sportprestatie geoptimaliseerd. Welk type padelschoen het beste bij je past en waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe padelschoenen lees je hieronder.

Padelschoenen kopen

Er zijn verschillende soorten padelschoenen. Grote merken bieden padelschoenen aan met verschillende typen materialen en zolen. Check dus altijd eerst even op welk type ondergrond je vaak een potje speelt. Veel merken maken gebruik van een hybride zool of een visgraat profiel om zo meer grip te creëren. Omdat padel een zeer wendbare sport is, waarbij je veel verplaats, is een zool met extra grip en demping erg belangrijk. Hierdoor voorkom je blessures en maak je het spel voor jezelf alleen maar makkelijker. Met het ruime aanbod padelschoenen bij PadelDirect vind je vast en zeker de perfecte padelschoen. Het grote assortiment biedt Asics padel schoenen, Nike padel schoenen, Babolat padel schoenen en Munich padel schoenen aan in verschillende kleuren en maten. Ga voor een basic witte padelschoen of steel de show met een fel gekleurde Asics padelschoen. Door het grote assortiment padelschoenen vind jij gegarandeerd een padelschoen die bij jou past.

Wat zijn de beste padel schoenen?

Op zoek naar de beste padelschoenen? Bij het uitkiezen van de juiste padelschoenen zijn comfort, gewicht, type zool, demping, extra stabiliteit en duurzaamheid belangrijke factoren waar je rekening mee dient te houden. Per merk kan dit erg verschillen. Het is belangrijk dat je schoenen genoeg steun en grip geven. Heb je bijvoorbeeld snel last van blessures? Ga dan voor een schoen die extra veel demping biedt. Heb je snel pijnlijke voeten? Kies dan vooral voor comfort. Tegenwoordig zijn er verschillende technologieën, waardoor schoenen van extra licht gewicht materiaal gemaakt worden met zolen die zorgen voor extra demping en comfort. Zo heeft Asics een speciale GEL-dempingstechnologie in de voor- en achtervoet, die de schokken van abrupte stop-start-bewegingen opvangt. Ook wordt er steeds meer gedacht aan de duurzaamheid van padelschoenen. Zo gebruikt Babolat bijvoorbeeld materialen voor die buitenzool die ook gebruikt worden bij de fabricage van banden. Zo kan je nog langer plezier beleven met je nieuwe padelschoenen!

Waar padelschoenen kopen?

Je padelschoenen koop je gemakkelijk en snel bij PadelDirect. PadelDirect heeft padelschoenen heren, padelschoenen dames, padelschoenen meisjes en padelschoenen jongens. Heb je een padelschoen op het oog, maar weet je toch nog niet helemaal zeker of deze goed bij je past? Bezoek dan een van onze winkels, of neem contact op met onze padel specialisten. Zij helpen je graag verder!