HEAD Extreme One Padel

14 September 2023
HEAD Extreme One Padel

Dé revolutie binnen padel!

Op 14 september 2023 markeert een mijlpaal in de wereld van padelrackets. HEAD, een toonaangevend merk in de wereld van racket sporten, introduceert het langverwachte Extreme One Padel racket. Dit racket, dat deel uitmaakt van de geprezen EXTREME-serie, brengt innovatie naar een heel nieuw niveau en verandert de manier waarop padelspelers hun spel benaderen. Laten we eens dieper ingaan op dit meesterwerk van technologie en design.

Uniek raakoppervlak

Eén van de meest opvallende kenmerken van de HEAD Extreme One Padel is het revolutionaire doorzichtige 12K-raakoppervlak van carbon. Dit baanbrekende materiaal biedt niet alleen een esthetisch hoogwaardige uitstraling, maar het verhoogt ook de duurzaamheid van het racket aanzienlijk. Het betekent dat spelers zich geen zorgen hoeven te maken over de slijtage van hun racket, zelfs niet na langdurige en intensieve speelsessies.

Licht en sterk?

Het Extreme One Padel racket is niet alleen ongekend duurzaam, maar het is ook het lichtste racket in de gehele EXTREME-serie. Dit maakt het ideaal voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid. Het lichte gewicht van het racket stelt spelers in staat om snellere bewegingen te maken en snel te reageren op elke bal die op hun pad komt.

Image Description

 

Innovatieve technologieën voor een sensationeel speelgevoel

Het racket is uitgerust met twee innovatieve technologieën die je spel naar nieuwe hoogten zullen tillen. De Auxetic-technologie zorgt voor extra kracht en een sensationeel impactgevoel bij elke slag. Dit betekent dat je zelfverzekerder en krachtiger kunt spelen dan ooit tevoren. Bovendien heeft de EXTREME ONE PADEL RACKET de Soft Butt Cap-technologie, die zorgt voor een zachter speelgevoel en vibraties dempt. Dit draagt bij aan een comfortabele en controleerbare spelervaring.

Premium ontwerp

Het oog wil ook wat, en HEAD heeft hier zeker aan gedacht. Het EXTREME ONE PADEL RACKET heeft een hoogwaardig, origineel ontwerp met zowel glossy als matte afwerkingen. Dit geeft het racket een onderscheidende uitstraling die overeenkomt met zijn prestaties op de baan.

Waar staat One voor?

Volgens de richtlijnen van Padel moet een padelracket minimaal 1 gat in het blad hebben. HEAD Padel heeft deze richtlijn niet alleen gevolgd, maar is ook nog een stap verder gegaan door een super innovatief racket te ontwerpen dat de grenzen binnen deze richtlijnen opzoekt. Dit benadrukt het streven van HEAD Padel naar voortdurende innovatie en excellentie in hun producten.





Kortom, het nieuwste racket van HEAD is een baanbrekend meesterwerk dat alle verwachtingen overtreft. Met zijn unieke doorzichtige 12K-raakoppervlak van carbon, lichtgewicht ontwerp, verbeterde kracht en spinmogelijkheden, innovatieve technologieën en premium ontwerp, zal dit racket ongetwijfeld de harten van padelspelers veroveren. Bereid je voor om je spel naar nieuwe hoogten te tillen met het HEAD Extreme One Padel Racket vanaf 14 september 2023. Dit is de toekomst van padel, en het is nu binnen handbereik. 

Tags:
  • release
  • head
  • padelrackets
  • extreme one