Padel kleding

Padel kleding van alle grote merken vind je bij PadelDirect, de online padelspecialist. De specialist op het gebied van padelschoenen, padel rackets, padel tassen, padel kleding en padelaccessoires voor de fanatieke padelspeler. Ook voor teamkleding ben je bij ons aan het juiste adres.

Het assortiment padel kleding

PadelDirect heeft het ruimste aanbod padel kleding. Padel kleding dames en padel kleding heren van grote merken. Steeds meer merken beginnen met haar eigen kledinglijn speciaal voor padel. Drop shot padel kleding zie je steeds meer terug op de padel banen en vooral in Spanje. In Spanje is niet alleen Drop Shot padel kleding het grootst, ook zie je veel bullpadel kleding terug op de baan.

Ook Nike padel kleding, adidas padel kleding, Head padel kleding, Under Armour padel kleding en nog veel meer merken.  

Ben je op zoek naar een padel shirts, padel short of een padel trainingspak? In onze categorie 'padel kleding' vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent.

Welke maat moet ik bestellen?

Online passen van je padel kleding is moeilijk, dus willen we alle twijfels over de keuze voor de juiste maat bij je wegnemen. We adviseren je om bij het product te controleren of er een maattabel aanwezig is. Bij veel padel kledingmerken zijn deze duidelijke tabellen beschikbaar zodat je eenvoudiger tot de juiste maat komt.  Mocht het ontvangen artikel niet passen, dan kun je altijd gebruik maken van onze retourservice.

Hoe bestel ik mijn padel kleding?

Het online kopen van padel kleding doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Blijkt de padel kleding toch niet aan jouw verwachtingen te voldoen of niet te passen,  dan kun je deze retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug. Naast de grote kledingcollecties die je vindt in onze webshop kun je bij ons ook terecht voor al jouw accessoires. Polsbandjes, bandana's, caps en overige accessoires kun je snel en gemakkelijk vinden in onze webshop.