Padelracket druppel

73

Padel racket druppel

Een druppel padel racket wordt voornamelijk door padel spelers gebruikt die een balans willen tussen een aanvallend en defensief spel. Bij padel rackets met een druppel vorm ligt de balans hoger dan bij een ronde vorm. Hierdoor krijg je meer power in je slagen, waardoor je harder kunt slaan.

Padel racket druppel kopen

Wanneer je op zoek bent naar een padel racket druppel (de vorm) zijn er veel mogelijkheden. Als je een all round speler bent of op zoek bent naar meer power, dan is een padel racket druppel geschikt voor jou. Wanneer je een allround racket zoekt, adviseren wij je om voor een medium balans en gewicht rond de 350 gram te kijken. Zoek je naar meer power? Ga dan voor een hogere balans met een gewicht boven de 360 gram. Hierdoor krijg je nog meer power in je slagen.

Merken

Vele merken hebben uitgebreide collecties, vooral als het gaat om druppel racket. Wilson, Dunlop, adidas, Starvie, Dropshot, Bullpadel, Black Crown, Volt en Head zijn voorbeelden van merken die padelrackets in een druppelvorm aanbieden.

Twijfel je?

Heb je een padel racket druppel gevonden, maar weet je niet zeker of het racket geschikt voor je is? Neem dan contact met ons op. Onze padel specialisten helpen je graag verder! We zijn bereikbaar via 0252-200019 en [email protected].