Dunlop padel rackets

26

Dunlop padel racket

Dunlop is één van de bekendste merken in de tenniswereld met jarenlange ervaring. Het Britse merk maakt al sinds 1910 sportartikelen. Sinds de opkomst van padel is Dunlop zich ook gaan specialiseren in Dunlop padel rackets. Dunlop padel rackets staan bekend om de goede prijs kwaliteitverhouding.

Dunlop padel racket kopen

Het beste padel racket van Dunlop koop je makkelijk en snel bij PadelDirect. Dunlop vindt het belangrijk dat er voor elke type speler een geschikt padelracket is. In onze shop vind je daarom Dunlop padelrackets voor verschillende type spelers, van beginner tot gevorderd. De vorm van het racket bepaald of deze geschikt is voor jouw speelstijl. Dunlop padelrackets zijn er in een ronde vorm, druppel vorm, diamant vorm en hybride vorm. Hieronder worden de specificaties per vorm toegelicht. 

Dunlop padel racket rond: De ronde vorm zorgt voor een uitstekende controle en een groter raakpunt. Hiermee kun je de bal precies plaatsen waar je de bal wil hebben.

Dunlop padel racket druppel: Deze vorm is geschikt voor zowel verdedigende als aanvallende spelers. De druppel biedt de perfecte combinatie tussen kracht en controle. Het balanspunt bij dit type racket ligt iets hoger dan bij de ronde vorm, waardoor er meer kracht kan worden gegenereerd.

Dunlop padel racket diamant: Deze vorm zorgt voor de meeste power van alle rackets. Het balanspunt ligt hoog en zorgt voor harde smashes.

Dunlop padel racket hybride: Een nieuwe vorm dat Dunlop heeft ontwikkeld. De rackets die nu zijn uitgebracht zitten tussen een ronde vorm en een druppel in en zorgt voor controle en power.

Het beste Dunlop padel racket

Het mooiste van Dunlop is dat ze niet stil staan met het ontwikkelingen van de beste Dunlop padel rackets. Dunlop heeft een precieze visie op padel rackets tegen een eerlijke prijs waar de kwaliteit uitstekend is. 

Twijfel je?

Heb je een Dunlop padel racket op het oog, alleen weet je niet of deze geschikt is voor jouw speelstijl? Bel ons dan gerust! Onze racketspecialisten helpen je graag verder, of je nu beginner bent of een ervaren padel speler. We zijn bereikbaar via 0252-200019 en [email protected].