Nox padel racket

Nox padel, onder de Nederlanders nog niet erg populair, maar in Spanje niet meer weg te denken! Het merk is in 2009 opgezet door de broers Ballve in Barcelona. Nox staat bekend om hun producten van goede kwaliteit. Onder de profs wordt het merk daarom zeer gewaardeerd. Sinds 2019 is Nox een officieel merk van de World Padel Tour, waardoor ze ook een aantal officiële WPT padelrackets in hun collectie hebben.

Nox padel racket kopen

Nox padel rackets zijn er in verschillende vormen, kleuren en materialen. Hoe beter het materiaal hoe duurder en duurzamer het Nox padel racket. Een Nox padel racket van hoge kwaliteit is daarom het meest geschikt voor de gevorderde spelers. Nox heeft vooral veel ronde padelracket in hun assortiment. Over het algemeen zijn ronde padelrackets geschikt voor beginnende spelers. Deze zijn vaak wat goedkoper en de eigenschappen van een rond racket passen het beste bij een beginnende padeller. Deze rackets zijn namelijk lichter van gewicht en hebben een groter racket oppervlak. Zo maak je het spelen van een potje padel voor jezelf een stuk makkelijker!
Nox heeft echter ook een aantal ronde padelrackets in het assortiment die geschikt zijn voor de gevorderde padelspelers. Naast de ronde Nox padel rackets zijn ook de druppelvorm en de diamantvorm geschikt voor ervaren spelers. Wil je meer weten over welk Nox padel racket het beste bij je past? Neem dan een kijkje op onze racket advies pagina.