Osaka padel racket

Verzamel wat vrienden en ga naar dat padelveld! Dat is wat Osaka van ons vraagt. Het merk is in 2011 opgericht en bestond destijds alleen uit hockeyspullen. Naast hockey zijn ze zich nu ook gaan specialiseren in Padel. De naam is gelijkwaardig aan de stad Osaka in Japan. De Japanse cultuur is daarom ook terug te zien in de designs van hun artikelen. Strak, minimaal en functioneel. Hun missie is het creëren van duurzame, hoogwaardige producten, met een verfijnd design. Dat is ook terug te zien in hun mooie padel collectie!

Osaka padel racket kopen

Belangrijk is dat je speelt met een racket dat voor jou geschikt is. Osaka biedt padel rackets voor de casualspelers, halfgevorderde spelers en gevorderde spelers. Bij het uitzoeken van het beste padel racket, is de vorm van het racket van groot belang. Het Osaka padel racket assortiment bestaat uit een ronde vorm en een padel racket druppel vorm. Een padel racket met ronde vorm is geschikt voor spelers met een verdedigende rol die behoefte hebben aan controle. Het padel racket druppelvorm daarentegen is zeer geschikt voor spelers die een offensieve rol hebben en punten willen maken met smashes, volleys en power.

Het beste Osaka padel racket

Het beste padel racket van Osaka koop je zeer éénvoudig bij PadelDirect. Osaka is inmiddels zeer gespecialiseerd in het maken van padel rackets. De rackets zijn vooral ontworpen voor extra kracht en controle. Alle padel rackets van Osaka zijn gemaakt van Japans koolstofvezel, hoogwaardig glasvezel of een combinatie van deze twee. Bekijk snel de verschillende productlijnen zoals de Osaka Deshi, Osaka Pro Tour en de Osaka Vision

Twijfel je?

Op zoek naar een Osaka padel racket, maar kom je er niet helemaal uit? Onze racketspecialisten helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op!