Een padelracket testen?

Ook dat kan bij ons. Heb je een duidelijke voorkeur voor een bepaald racket en wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Vul dan het aanvraagformulier onderaan deze pagina in om een testracket aan te vragen. Ben je er nog niet uit welk racket je wil testen en heb je wat hulp nodig bij je keuze? Ook dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ons team bestaat uit ervaren padelspelers die je alles kunnen vertellen over de verschillende rackets en de juiste vragen weten te stellen om tot een geschikte keuze te komen.

Wij hebben van veel rackets één of meerdere testrackets in ons assortiment. Je kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. De kosten bedragen €13,95 (incl. verzendkosten) per testperiode. Na 7 dagen stuur je het racket kosteloos retour.

 

Het voordeel van testen

Waarom zou je een racket eerst testen voordat je overgaat tot aankoop? Het gevoel van een racket is voor iedereen anders. Door een racket te testen kan je ervaren of het racket past bij jouw speelstijl en of deze voldoet aan jouw wensen. Test het racket uit bij een training of juist bij een wedstrijd om te kijken hoe deze speelt met de bijkomende wedstrijdspanning. 

Daarnaast geldt dat wij gekochte rackets, waar al mee gespeeld is, niet terug kunnen nemen. Daarom geeft onze testservice een stukje zekerheid dat je het juiste racket aanschaft.

 

Testrackets in onze winkels

Naast onze online service, kun je ook rackets testen via één van onze winkels. Van het complete assortiment dat in de winkel aanwezig is, zijn ook testrackets beschikbaar. Twijfel je of het racket beschikbaar is in de winkel? Neem gerust contact op met de betreffende winkel of informeer bij onze klantenservice. Indien het racket in onze winkel op voorraad is, kan je deze direct meenemen en zitten hier ook geen extra kosten aan verbonden.

 

Klaar met testen?

Heb je na het testen het juiste racket gevonden? Dan kun je deze bestellen via onze website of in één van onze winkels. Heb je na het testen toch nog twijfels? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of één van onze winkels. Wij helpen je graag verder om het meest geschikte racket te vinden.

 Aanvraagformulier testrackets