Asics padelschoenen

142
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Padel schoenen Asics

In de online shop van PadelDirect kan je verschillende Asics padel schoenen bestellen. Het profiel van de padelschoen moet voor meer grip op de baan zorgen. In ons assortiment bevinden zich schoenen die geschikt zijn om te dragen tijdens het padellen. Asics padel schoenen in allerlei verschillende kleuren, modellen en prijsklassen vind je hier!

Snel groeiende sport

Voor een snel groeiende sport als padel is het niet gemakkelijk om de juiste padel artikelen te vinden die je spel naar het volgende niveau zullen brengen. Gelukkig heeft het merk Asics een speciale padellijn ontwikkeld voor padelschoenen. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod in Asics padel schoenen heren en Asics padel schoenen dames, dus voor ieder wat wils!

Asics padel schoenen nieuwe technologieën

Asics is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Sommige Asics padel schoenen hebben een speciale tussenzool. Hierdoor heb nog meer stabiliteit tijdens het snelle spel. Ook hebben de meeste Asics schoenen een GEL technologie. Dit biedt een optimale schokabsorptie wanneer je springt en weer op de grond terecht komt. Tevens zijn alle schoenen voorzien van duurzaam materiaal waardoor je lang gebruik kunt maken van je Asics padel schoenen.

Welke Asics padel schoenen voor mij?

Heb je behoefte aan meer advies over padelschoenen? Bekijk dan onze schoenadvies pagina voor meer informatie over de juiste padelschoenen. Heb je inmiddels een Asics padel schoen op het oog, alleen je weet niet of het model geschikt is voor jouw voeten? Neem dan gerust even contact op met een van onze padelspecialisten. Zij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Of je nu brede of smalle voeten hebt, onze team weet hier wel raad mee en staat klaar om je verder te helpen.