Babolat padel schoenen

28
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Babolat padel schoenen

Babolat is naast zijn padel schoenen, ook bekend als groot tennismerk. Vele grote spelers spelen met Babolat en steeds meer padellers beginnen ook met de betrouwbare Babolat padelschoenen te spelen. In het assortiment bevinden zich schoenen die geschikt zijn om te dragen op padelbanen. Topmodellen uit de Babolat padel schoenen collectie zijn de Babolat Movea en de Babolat Jet Premura. Padelprof Juan Lebrón Chincoa speelt al zijn wedstrijden op Babolat padel schoenen.

De technologieën in de Babolat padel schoenen

Babolat maakt gebruik van veel verschillende soorten technologieën. Aan de zijkant zijn de driehoeken te zien, waardoor je extra kan afzetten en de schoen ontzettend flexibel is. Dit is te zien bij de Babolat Jet Premura en de Babolat Movea.

Tevens maken ze gebruik van een goede zool. Door het visgraatprofiel is het perfect om het zand tussen je schoenen weg te voeren en grip op de baan te krijgen. De puntjes in het profiel van de zool zijn speciaal gemaakt voor grip op de padelbaan. Ook hebben sommige schoenen een Michelin zool voor extra grip en goede duurzaamheid.

De schoenencollectie van Babolat

In de Babolat schoenencollectie zit voor ieder wat wils. Zowel Babolat padel schoenen heren, Babolat padel schoenen dames, Babolat padel schoenen jongens als Babolat padel schoenen meisjes hebben een groot assortiment. Heren padel schoenen en dames padel schoenen zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren.

Twijfel je?

Wij snappen heel goed dat je twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet je toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij je past. Onze padel specialisten helpen je graag verder bij het vinden van de juiste schoen.