Bullpadel tas

20
Wat voor type tas zoek je?

Bullpadel tas

Bij PadelDirect hebben we een ruime keuze aan Bullpadel tassen. Een Bullpadel tas is de perfecte keuze voor iemand die op zoek is naar een sportieve tas met veel opbergmogelijkheden. De tassen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn speciaal ontworpen voor padellers.

Bullpadel tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijsklassen. De grote tassen zijn geschikt voor de padellers die meerdere rackets hebben en langere afstanden moeten bereizen. De kleinere tassen zijn geschikt voor alleen de essentiële spullen. Bij PadelDirect hebben we 4 type Bulllpadel tassen, namelijk de backpack, racketbag, dufflebag en de travelbag.

De tassen zijn voorzien van comfortabele schouderbanden en een handvat. Hierdoor is een Bullpadel tas altijd gemakkelijk mee te nemen op de fiets of scooter. Naast dat de Bullpadeltassen heel praktisch zijn, zijn ze ook nog eens stijlvol. Bullpadel tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Voor iedereen zit er dus wel een passende tas tussen!