Padel rackkettas

Een van de belangrijkste accessoires die je niet mag missen, is een padel rackettas. Veel van onze racketsbags hebben aparte vakken voor jouw padelracket. Sommige tassen zijn voorzien van een thermisch vak wat jouw padelracket beschermt tegen warme/koude temperaturen. Deze rackettassen zijn niet alleen ontworpen om je racket veilig te houden, maar bieden ook ruimte voor al je andere benodigdheden, zoals ballen, schoenen en kleding. Check bijvoorbeeld onze rackettassen met een speciaal schoenenvak om jouw padelschoenen in op te bergen.

Padel racketbag

Een ander groot voordeel van een racketbag is het eenvoudig vervoeren van al jouw padelspullen. Kies voor een racketbag met meerdere vakken en neem al jouw rackets mee naar de padelbaan. Veel van onze tassen hebben speciale schouderriemen om de tas comfortabel op jouw rug te dragen.

Topmerken racketbags

Naast alle praktische en functionele voordelen hebben de racketbags stijlvolle designs. Bij PadelDirect hebben we van versschillende topmerken racketbags in vele verschillende kleuren. Denk aan merken als Wilson, HEAD, Osaka en adidas.