Starvie padel racket

Starvie padel racket

Starvie is opgericht in 2002 en is een Spaans padel merk. Starvie heeft een breed assortiment aan hoogwaardige padel artikelen die geschikt zijn voor zowel recreatief als competitief gebruik. Starvie is trotse sponsor van een groot aantal nationale en internationale padel spelers. Ze ondersteunen de ontwikkeling en promotie van de professionele padelsport. Als je kiest voor Starvie ga je voor kwaliteit. De materialen en ontwerpen van Starvie worden geselecteerd op basis van ervaringen en vaardigheden van padel spelers. Hierdoor sluiten de rackets altijd goed aan op de wensen en behoeften van de spelers. Ben jij op zoek naar een padel racket van Starvie? PadelDirect heeft een ruim assortiment aan Starvie padel rackets voor verschillende niveaus.

Star Vie padel racket kopen

Bij het kopen van een Starvie padel racket zijn er een aantal eigenschappen waar je rekening mee dient te houden. Zo kunnen padel rackets naast hun gewicht ook erg verschillen in vorm. Bij Starvie hebben ze op het moment 2 verschillende vormen in het assortiment. De ronde vorm en de druppel. De ronde vorm is over het algemeen geschikt voor de beginnende spelers. Hier ligt het balanspunt dichter bij het handvat, waardoor deze racket zeer wendbaar zijn. Het nadeel is echter wel dat je hierdoor minder kracht en power uit je slag haalt. Een druppelvorming racket is daarentegen vooral geschikt voor de ervaren spelers. Met een druppelvorming racket ligt het balanspunt hoger, waardoor je meer kracht in je slagen krijgt. Een druppelvormig racket is een veelzijdig racket, voor zowel de verdedigende als aanvallende speler.

Beste Starvie padel racket

Starvie padel rackets zijn beschikbaar voor een brede groep padelspelers. Welk Starvie padel racket voor jou het meest geschikt is, ligt aan je niveau en speelstijl. Bedenk dus goed waar je naar op zoek bent. Is dat kracht en power, of juist meer controle en comfort. Padel rackets van Starvie zijn altijd voorzien van de nieuwste technologieën en zijn handgemaakt. Hierdoor kan Starvie hun kwaliteit van de rackets altijd garanderen. Maak bij het uitzoeken van het beste Starvie padel racket gebruik van onze filters. Op deze manier kom je gemakkelijk en snel bij het juiste racket uit!

Wat kost een Starvie padel racket?

De prijzen van Starvie padel rackets verschillen uiteraard per doelgroep. Een Starvie padel racket voor junioren koop je al vanaf 60 euro. Voor volwassenen ligt deze prijs iets hoger. Een volwassen Starvie padel racket koop je vanaf 70 euro. De prijzen van padel rackets kunnen vaak erg verschillen per niveau. Als beginner ben je vaak minder geld kwijt dan een ervaren padelspeler. Dit komt door de verschillende materialen en technologieën die worden toegepast bij gevorderde padel rackets.

Twijfel je? Neem contact op voor deskundig advies

Kom je er niet helemaal uit en weet je niet zeker welk Starvie padel racket geschikt is voor jouw speelstijl? Neem dan gerust contact op met een van onze racketspecialisten. Zij helpen je graag verder!