adidas padel racket

adidas is één van de grootste en bekendste (sport) merken ter wereld. Ook adidas juicht de ontwikkeling van padel toe en heeft een breed assortiment aan padelrackets. We helpen je graag verder tijdens je zoektoch naar het juiste adidas padel racket? Met het ruime assortiment moet dat zeker goed komen!

adidas padel racket kopen

adidas padel rackets zijn er in verschillende kleuren en vormen. Voor elk type speler heeft adidas een speciaal type racket ontwikkeld. De vorm van het padel racket zegt veel over de speeleigenschappen. adidas beschikt over 4 verschillende racketvormen: rond, druppel, diamant en hybride. Hieronder lees je verder welk wat de eigenschappen zijn van de verschillende type rackets.

adidas padel racket rond: is voornamelijk geschikt voor beginnende padelspelers. Met het ronde racket kan je de bal makkelijk plaatsen en heb je uitstekende controle.

adidas padel racket druppelvorm: is geschikt voor medium tot gevorderde spelers of spelers met ervaring in racketsporten. De druppelvorm biedt een perfecte combinatie tussen kracht en controle.

adidas padel racket diamant: is voor de gevorderde spelers die opzoek zijn naar veel power. Hierbij ligt de 'sweet spot' bovenin het racket, wat het lastiger maakt om de bal goed te raken.

adidas padel racket hybride: is een mix tussen een druppelvorm en diamantvormig padel racket. Het racket is geschikt voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een combinatie tussen kracht en comfort.

Adidas padel racket beginner

Net als veel andere merken heeft ook adidas padel rackets in het assortiment speciaal voor beginners. De adidas padel rackets voor beginners zijn ronde rackets. Deze zijn over het algemeen het meest geschikt voor beginnende spelers. Met een rond racket heb je de meeste controle over de bal. Dit komt omdat de sweetspot in het midden van het racket ligt, waardoor het raakvlak groter is. Daarnaast zijn ronde rackets zeer wendbaar doordat het balanspunt onderin het racket ligt.

Het beste padel racket voor jou

Het beste padel racket van adidas koop je makkelijk en snel bij PadelDirect. adidas Padel rackets zijn er voor een brede doelgroep. Van beginners tot aan gevorderden. Vanaf 60 euro kan je bij ons al een kwalitatief goed adidas padel racket kopen. Welk racket het beste bij je past ligt aan je speelstijl en je niveau. Gebruik de filters om een adidas padel racket te vinden die bij jouw wensen aansluiten en bestel het racket gemakkelijk binnen enkele minuten. Wij zorgen er daarna voor dat jij je nieuwe adidas padel racket zo snel mogelijk in huis hebt!

adidas Adipower rackets

De adipower padel racket lijn is op het moment een van de populairste lijnen van adidas. De rackets voldoen aan alle aspecten die een padelracket zou moeten hebben. De lijn is er in verschillende kleuren en alle rackets zijn voorzien van een ruw blad, waardoor je meer spin kunt geven aan de bal. Het is volgens adidas het ideale racket voor extra controle.

adidas Metalbone rackets

De metalbone rackets van adidas staan bekend om hun technologieën en hoge kwaliteit. Vandaar dat de gemiddelde prijs van een metalbone racket ook iets hoger ligt. De rackets zijn geschikt voor de ervaren en gevorderde spelers. Als je op zoek bent naar kracht en comfort, zit je met een adidas metalbone racket helemaal goed.

Twijfel je?

Heb je een adidas padel racket op het oog, alleen weet je niet zeker of dit het beste racket is voor jouw speelstijl? Neem dan gerust contact met ons op! Onze racketspecialisten helpen je graag verder, of je nu beginner bent of een ervaren padel speler.