Babolat Padel

Babolat, oorspronkelijk een gerenommeerd tennismerk met een lange geschiedenis in de tenniswereld, heeft de harten van vele enthousiaste tennissers weten te veroveren. In het jaar 2000 zette Babolat de eerste stappen in de padelmarkt door hoogwaardige padelrackets te produceren. En in januari 2021 brachten ze met trots hun allereerste 100% padelschoen op de markt!

Babolat heeft zich snel ontwikkeld en blijft evolueren om de behoeften van elke padelspeler te vervullen. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, Babolat heeft een uitgebreid assortiment aan padelproducten ontwikkeld om aan al je eisen te voldoen. Bekijk de collectie hieronder en ontdek welk racket het beste bij jou past!
Babolat Viper

Ben jij een gevorderde speler die veel wedstrijden speelt? Dan is de Babolat Viper serie de perfecte keus voor jou. Kies voor de Air Viper als je op zoek bent naar een wendbaar racket waarmee je jouw snelheid gebruikt om power te genereren. Ben je een verdedigende speler die geduldig speelt tot de perfecte bal komt om te smashen? Dan past de Counter Viper het best bij jou. De Technical Viper zorgt voor explosieve kracht en precisie bij aanvallende slagen. Dit racket is geschikt voor de technische spelers die met techniek en kracht het verschil maken.

Wilson
Wilson
/

Babolat Veron

Als ervaren of gemiddelde speler kun je het best voor een Veron racket kiezen. Sta je graag bij het net om volleys en smashes te slaan? Kies dan voor het wendbare Air Veron racket. Maak je liever de ene redding na de andere als een echte verdediger? Kies dan voor de controle van het Counter Veron racket. Als je op zoek bent naar kracht en precisie als aanvallende speler, kies dan voor het Technical Veron racket.

Wilson
Wilson
/

Babolat Vertuo

Als je een padelliefhebber bent die snel vooruitgang wil boeken, dan is de Vertuo waarschijnlijk het model voor jou. De Air Vertuo is er voor de luchtaanvallers die elke kans grijpen om bij het net te komen. De Counter Vertuo is geschikt voor tegenaanvallers die als echte verdedigers op het veld fungeren. De Technical Vertuo is perfect geschikt voor spelers die het spel willen leiden door perfecte technische en tactische controle. Ze zorgen voor kracht en precisie bij aanvallende slagen.

Wilson
Wilson
/

Lichtgewicht rackets

Babolat staat bekend om zijn innovatieve benadering van padelrackets, en de lichtgewicht modellen vormen hierop geen uitzondering. De lichtgewicht padelrackets van Babolat combineren geavanceerde technologieën met een ultralicht ontwerp, waardoor spelers moeiteloos kunnen bewegen en snel kunnen reageren op elke bal. Deze rackets zijn ideaal voor spelers die op zoek zijn naar snelheid, wendbaarheid en precisie op de padelbaan. Ontdek hieronder het aanbod lichtgewicht rackets!

/
Babolat herenschoenen

Babolat herenschoenen

Ontdek de Jet Premura 2 voor innovatie, comfort en lichtheid, en de Movea voor meer ondersteuning en ongeëvenaarde bescherming.

Babolat damesschoenen

Babolat damesschoenen

Kies voor behendigheid met de Jet Ritma Women of stabiliteit met de Sensa Women.