Babolat padelcollectie

Rackets van Professionele padelspelers

Voor professionele padelspelers is er niks belangrijkers dan hun padelracket. De pro’s vertrouwen op hoogwaardige rackets die zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren op het veld. Deze rackets combineren geavanceerde technologieën en materialen zoals carbon en glasvezel om een perfecte balans te bieden tussen kracht, controle en wendbaarheid.

Het ontwerp van de rackets wordt vaak aangepast aan de specifieke speelstijl en voorkeuren van elke speler, variërend in vorm, gewicht en gripdikte. Ontdek hier de padelrackets en ervaar net als de pro's optimale precisie en kracht om jouw tegenstanders te domineren op de padelbaan!

Topmerken padelrackets

/

Arturo Coello

Arturo Coello, een opkomende ster in de wereld van het padel, heeft zijn talent en vaardigheid op het veld laten zien met het HEAD Extreme Pro racket. Dit racket, geliefd bij vele professionele spelers, past perfect bij Coello's agressieve speelstijl en behoefte aan kracht en precisie. Met zijn geweldige wendbaarheid en explosieve kracht stelt de Head Extreme Pro hem in staat om krachtige smashes te leveren en nauwkeurige volleys te plaatsen. Het racket is ontworpen met geavanceerde technologieën, waaronder Graphene 360+ voor verbeterde stabiliteit en een grotere sweetspot.

Voor Coello is het HEAD Extreme Pro padelracket een ultiem wapen op de padelbaan. Dit heeft hij ook laten merken tijdens zijn toernooien, hij staat namelijk op nummer 1 in de FIP ranking, de ranking van de International Padel Federation.

Arturo Coello

Paquito Navarro

Paquito Navarro, een icoon in de professionele padelwereld, speelt met een van de beste padelrackets op de mark: het Bullpadel Hack 03 2024 padelracket. Dit racket, ontworpen in samenwerking met Navarro zelf, sluit perfect aan op zijn speelstijl en technische vaardigheden op het padelveld. Met zijn kenmerkende krachtige slagen en nauwkeurige controle heeft Navarro samen met Bullpadel een racket gecreëerd dat perfect geschikt is voor gemiddelde en ervaren spelers die de padelbaan willen domineren.

Het Bullpadel Hack 03 2024 combineert innovatieve materialen en geavanceerde technologieën om spelers een ongeëvenaarde prestatie op de baan te bieden, waardoor het de go-to keuze is voor diegenen die streven naar succes in het padelspel.
Paquito Navarro

Paula Josemaria Martin

Paula Josemaria, de onbetwiste nummer 1 in de padelwereld, domineert met het HEAD Extreme Motion racket op de padelbaan. Dit populaire racket onder professionele spelers sluit naadloos aan bij Paula's agressieve spel en haar zoektocht naar kracht en precisie. Dankzij de uitstekende wendbaarheid en explosieve kracht van de Head Extreme Motion kan Paula indrukwekkende smashes uitvoeren en precieze volleys plaatsen. Het racket is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals Graphene 360+ voor betere stabiliteit en een grotere sweetspot.

Voor Paula Josemaria is het HEAD Extreme Motion padelracket een echt wapen op de padelbaan. Dit heeft ze bewezen tijdens haar toernooien, waar ze samen met haar dubbelpartner Ariana Sanchez de eerste plaats inneemt in de FIP ranking, de ranglijst van de International Padel Federation.

Paula Josemaria Martin

Bullpadel Premier Padel kleding 

Wil jij eruitzien als een van je padelhelden? Nu kan dat met de Bullpadel Premier Padel kledinglijn! Draag de officiële kleding van sterren als Paquito Navarro, Federico Chingotto, Martin Di Nenno en Delfina Brea. Met deze hoogwaardige en stijlvolle outfits schitter je net als jouw favoriete prof op de padelbaan. Ervaar de combinatie van comfort, functionaliteit en een vleugje professionaliteit, en breng je spel naar het niveau van de besten.

/