Ontdek Wilson!

 

Met een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1914, heeft Wilson een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en toewijding in de sportwereld. Deze erfenis is de afgelopen jaren ook duidelijk zichtbaar geworden in onze padelcollectie.

 

Ontdek hieronder ons volledige assortiment aan padelproducten en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden!

Wilson x Premier Padel

Wilson Premier Padel Speed is de officiële balpartner van Premier Padel-toernooien. Deze ballen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele spelers en bieden optimale duurzaamheid, evenals een uitgebalanceerde combinatie van snelheid en controle. Het ontwikkelingsteam omvatte vooraanstaande professionals zoals Fernando Belasteguín, een icoon in de wereld van padel.
Wilson x Premier Padel
/

Wilson Accent

Het Wilson Accent padelracket is een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een mix van kracht en controle. Met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige constructie biedt dit racket een perfecte balans tussen power en precisie, waardoor spelers hun spel naar een hoger niveau kunnen tillen. De Wilson Accent is ontworpen om elke slag te optimaliseren en biedt een comfortabele grip voor urenlang speelplezier op de baan. Ontdek hieronder de Accent rackets!
Wilson Accent
/

Wilson Bela

Het Wilson Bela padelracket is vernoemd naar de legendarische padelkampioen Fernando Belasteguín. Dit racket is ontworpen met zijn input en expertise en staat garant voor topprestaties op het veld. Met een perfecte balans tussen kracht en controle biedt de Wilson Bela spelers de mogelijkheid om nauwkeurige slagen te leveren zonder concessies te doen aan de kracht. Dit racket is ideaal voor ambitieuze spelers die hun spel willen verbeteren en streven naar overwinningen. Bekijk hieronder het assortiment Bela rackets!
Wilson Bela
/

Wilson Blade

Het Wilson Blade padelracket is ontwikkeld voor de veeleisende speler die op zoek is naar een racket dat precisie en controle levert. Met zijn slanke profiel en geavanceerde technologieën stelt de Blade spelers in staat om met vertrouwen te slaan en de bal met uiterste precisie te plaatsen. Dit racket is geschikt voor degenen die hun technische vaardigheden willen aanscherpen en hun tegenstanders willen domineren met beheerste slagen. Shop hieronder jouw favoriet!
Wilson Blade

Pro Staff

Het Wilson Pro Staff padelracket is een eerbetoon aan de legendarische Pro Staff-lijn van Wilson en biedt de perfecte balans tussen traditie en innovatie. Met een klassiek ontwerp en moderne technologieën levert dit racket spelers de ultieme combinatie van controle en gevoel. De Pro Staff is ideaal voor ervaren spelers die houden van de precisie en het verfijnde spel en die streven naar uitmuntendheid op de padelbaan. Ontdek hieronder de verschillende versies!
Pro Staff
/

Wilson Ultra

Het Wilson Ultra padelracket is een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een echt powerracket. Met zijn diamantvorm is de Wilson Ultra een ideaal racket voor aanvallende spelers. Met een diamantvorm zit de sweetspot van het racket hoog op het blad en creërt daarmee een hoge power-output. Met zijn geavanceerde technologieën en hoogwaardige constructie is dit racket ideaal voor gevordere spelers. De Wilson Ultra is ontworpen om elke slag te optimaliseren en biedt een consistente power-output. Ontdek hieronder de Ultra rackets!
Wilson Ultra
/