Vorige pagina

F.I.T. Sportbalsem

Artikelnummer:
148646
Vanaf € 13,95

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-200019

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Plan nu jouw winkelafspraak!

Wil je de nieuwste collecties passen of graag persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak en bezoek onze winkel!

De F.I.T. Sportbalsem is een prettige balsem die zo is samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. De naam F.I.T. staat voor Fast Injury Treatment, oftewel een snelle behandeling van blessures. F.I.T. is het beste product om snel en effectief blessures te verhelpen en te voorkomen. Het bestaat uit een unieke samenstelling van bestanddelen, ontwikkeld door medische specialisten na jarenlang onderzoek.

Preventief  voorkomen is tenslotte nog altijd beter dan genezen. Masseer F.I.T.  op spieren of spiergroepen altijd direct na de warming-up voorafgaand aan de sportinspanning, voor een betere doorbloeding en activering van de spieren. F.I.T. heeft bewezen dat bij toepassing op deze wijze het ontstaan van blessures sterk afneemt. Als er geen tijd is tussen warming-up en aanvang van de wedstrijd kan F.I.T. ook voorafgaand aan de warming-up worden toegepast. De balsem is vervolgens direct actief in de spieren en zorgt voor een optimale doorbloeding, versneld afvoeren van afvalstoffen en herstel van de spieren. Uw spieren zullen aan het einde van de training of wedstrijd beter aanvoelen.

Breng F.I.T. Sportbalsem aan direct na de sportinspanning, op plekken waarvan u normaliter in een later stadium spierklachten (pijntjes) verwacht na een intensieve inspanning. Door de toepassing van F.I.T.  wordt een betere doorbloeding gecreëerd en worden afvalstoffen  sneller afgevoerd.  U bouwt de spierfunctionaliteit geleidelijk af en u zult merken dat u veel minder last heeft van pijnlijke spieren en gewrichten. Wanneer u een acute blessure heeft opgelopen, masseer dan de pijnlijke plek 2 tot 4 maal per dag in met F.I.T. Sportbalsem. Het herstel wordt hiermee bevorderd en de duur van de blessure verkort.

Als u F.I.T. laat inmasseren, kan de masseur of fysiotherapeut de balsem desgewenst gebruiken in combinatie met een basis massageolie en de spierbuik met deze combinatie masseren. Door de combinatie van de massage met F.I.T. Sportbalsem wordt het effect en het rendement van de massage vergroot.

Eigenschappen van de F.I.T. Sportbalsem
- Verbetert direct het celmetabolisme door de unieke samenstelling en balans van de verschillende bestanddelen.
- Versnelt en vergroot het bloedvolume in het aangedane gebied waardoor het de afvoer van afvalstoffen versterkt en de ontstane zwelling snel vermindert.
- De sportbalsem heeft ook een langdurige werking  waardoor het herstellend effect nog eens sterk wordt vergroot. Ideaal als herstelmiddel om te gebruiken na een intensieve inspanning of training.
- Wordt geheel opgenomen door de huid waardoor er ook geen plakkerig gevoel ontstaat, dit in tegenstelling tot veel andere balsems en sluit ook de poriën niet af.
- De balsem kan ook worden gebruikt voorafgaand aan het gebruik van (kinesio) tape omdat F.I.T. geheel door de huid wordt opgenomen en geen (vet)laagje achterlaat (tape plakt dus gewoon goed).
- F.I.T. wordt ook verkocht aan sporters voor toepassing door sporters bij de vereniging, of thuis in een behandelcyclus. Ook wordt de balsem gebruikt voor spierklachten bij overbelasting van spieren en ook ouderen hebben veel baat bij het gebruik van de balsem, waarbij eventuele spierpijn wordt verlicht en de mobiliteit wordt verbeterd. Ook de preventieve kracht van de balsem wordt erg gewaardeerd.
- De kracht van FIT is te danken aan de unieke combinatie van natuurlijke pijndempende en celmetabolisme verbeterende bestanddelen, dit in tegenstelling tot andere balsems waarin vaak synthetische pijnstillers zijn verwerkt.

Bestel nu voordelig en risicoloos de F.I.T. Sportbalsem! Zijn de bestelde artikelen niet naar wens? Dan mag u de artikelen gratis retour sturen!

Meer informatie
SKU 148646
Artikelcode leverancier 120408
Blessurepreventie Divers
Merk F.I.T.
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:F.I.T. Sportbalsem
Je waardering