Op vrijdag 5 april 2024 gaat eindelijk de Voorjaarscompetitie van start. Hebben jullie nog geen teamoutfit kunnen scoren? Bekijk de nieuwe samengestelde teampakketten en shop jullie nieuwe look!
Om het proces van het samenstellen van jullie teamoutfit zo eenvoudig mogelijk te maken kan je in deze omgeving een teampakket samenstellen.
Let op: de toegepaste teamkortingen worden pas zichtbaar nadat de gekozen items in de winkelwagen zijn geplaatst.

Damespakketten

Herenpakketten

Teamkleding padel

Wil je met jouw padelteam een professionele uitstraling hebben in goed verzorgde en perfect passende padel outfits? Dan ben je bij PadelDirect aan het juiste adres. Onze teamkleding collectie is speciaal ontworpen om jouw padelteam met zelfvertrouwen en stijl de baan op te laten gaan.


Stijlvolle padel teamkleding

Bij PadelDirect vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige padelkleding, zorgvuldig samengesteld voor padelteams. Onze teamkleding combineert functionaliteit met stijl en is beschikbaar in diverse modellen en maten. Ontdek de nieuwste collecties van grote merken zoals adidas, Björn Borg, Nike, Sjeng Sports en Wilson. Of je nu op zoek bent naar teamkleding voor dames, heren of mixteams, bij PadelDirect vind je een ruime keuze die aansluit bij verschillende smaken en voorkeuren.


Exclusieve kortingen voor jouw padelteam

Bij PadelDirect willen we graag zien dat teams in stijl samenkomen, daarom bieden we aantrekkelijke kortingen aan. Hoe meer teamkleding je bestelt, hoe hoger de korting die je ontvangt. Breng dus snel al je padelmaatjes bij elkaar en profiteer van onze exclusieve kortingen. Met onze teamkledingmodule bepaal je uiteindelijk zelf welke items je echt wilt. Valt het trainingspak wel in de smaak, maar het bijbehorende shirt niet? Geen zorgen, je bepaalt uiteindelijk zelf wat je wel of niet aanschaft. Het belangrijkste is dat je straks met je team in stijl op de padelbaan verschijnt!