Teamkleding Padel

Teamkleding voor jouw padelteam bestel je eenvoudig en snel bij PadelDirect. Het hele jaar door vind je bij PadelDirect het meest complete aanbod teamkleding voor de voorjaars- en najaarscompetitie. Padelkleding van merken als Nike, adidas, Björn Borg, Bidi Badu, Babolat, Wilson, Dunlop en Sjeng Sports zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar.

Als padelspecialist is PadelDirect al jaren actief bezig om het mooiste en meest complete assortiment teamkleding voor jouw padelteam samen te stellen. Dankzij de grote hoeveelheid verschillende pakketten is er voor ieder padelteam wel een kledingpakket te vinden dat aan de wensen voldoet. Shop nu je padel teamkleding voor zowel Dames, Heren en Mix!

Teamkleding

Voorjaarscompetitie 2023

Teamkleding voor je padelteam bestel je eenvoudig en snel bij PadelDirect. Bovendien profiteer je als team van extra korting! Is het pakket van jouw keuze niet meer volledig op voorraad of wil je graag zelf een pakket samenstellen? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

adidas Aus Open
Dames teamkleding

Bekijk ons aanbod teamkleding voor dames en zorg dat jouw team helemaal klaar is voor de competitie!

Shop now
Nike Vapor Cage 4
Heren teamkleding

Bekijk ons aanbod teamkleding voor heren en zorg dat jouw team helemaal klaar is voor de competitie!

Shop now
Dames teamkleding
Dames

Bekijk alle teamkleding voor damesteams!

Shop nu
Heren teamkleding
Heren

Bekijk alle teamkleding voor herenteams!

Shop nu
Mix teamkleding
Mix

Bekijk alle teamkleding voor mixteams!

Shop nu

Maak je outfit compleet!

Liever persoonlijk advies? Kom langs!

Bezoek één van onze winkels in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch of Zoetermeer!  Maak eenvoudig een afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.